Лудогорец ще се изправи срещу Мидтиланд в Шампионска лига, ако победи Будучност


Лудогорец ще се изправи срещу Мидтиланд в Шампионска лига, ако победи Будучност
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1597 0

Българският шампион Лудогорец научи потенциалния си втори съперник за сезон 2020/21 в Шампионска лига. "Орлите" първо трябва да се справят с гостуването на черногорския Будучност, което ще се състои на 18 или 19 август. А вече е ясен и съперникът за победителя от двойката.

Жребият в централата на УЕФА в Нион (Швейцария) за втория квалификационен кръг от Шампионска лига отреди Лудогорец или Будучност да се изправи срещу Мидтиланд, като ще се играе в Разград. Срещата ще е на 25 или 26 август.

Разградчани бяха поставени в трета група на шампионския поток. Това остави като варианти за техен съперник непоставените Мидтиланд (който се падна), Шериф (Тираспол) или Фола Еш (Люксембург), Конас Куей Номадс (Уелс) или ФК Сараево (Босна и Херцеговина) и Динамо (Тбилиси) от Грузия или Тирана (Албания).

Припомняме, че в Мидтиланд играе българина Божидар Краев, като преди време там се подвизаваше и централният бранител Николай Бодуров. Отборът е шампион на Дания.

Преди жребия от УЕФА напомниха, че всички сблъсъци до третия квалификационен кръг (включително) ще се решават в 1 мач, като само плейофите ще са в 2 двубоя, като това е заради късното начало на новия сезон 2020/21 на Шампионска лига.

Междувременно, в Черна гора признаха, че Будучност е нямал късмет в жребия, като е изтеглил Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички