Лудогорец се развихри за 45 минути в първия си мач като 5-кратен шампион


Лудогорец се развихри за 45 минути в първия си мач като 5-кратен шампион
Снимка: ludogorets.com

838 0

Петкратният шампиона на България Лудогорец стигна до лесна и разгромна победа с 4:1 над предпоследния в класирането на "А" група Пирин.

След като във вторник вечер "Левски" загуби от Локомотив Пловдив с 2:3 и направи "орлите" шампиони, днес възпитаниците на Георги Дерменджиев излязоха в настроение и вкараха 4 гола само през първото полувреме. 

Едно от най-скъпите попълнения в историята на Лудогорец - Андрей Препелица, даде аванс на своите в 11', след като довкара отбитата от вратаря топка при удар на Дяков.

Хубава акция в 22' завърши с нов гол на "орлите", след като Кешеру разигра на двойно подаване с Кишада и разстреля стража на гостите. Козмин Моци и Вандерсон пък вкараха по едно попадение преди почивката.

Това обаче беше всичко от играчите на Георги Дерменджиев. Те свалиха драстично темпото в мача и, въпреки че отново доминираха и имаха добри положения, не съумяха да ги реализират. "Орлетата" пък върнаха един гол, дело на Даниел Генов 8 минути преди края.

Неприятно впечатление направи полу-празния стадион в Разград, въпреки че Лудогорец вече си гарантира титлата и това беше първият мач на тима като шампион.

Лудогорец е първи в класирането с актив от 67 точки - 14 пред втория "Левски". Пирин е предпоследен в класирането на едва 2 точки пред Монтана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички