Лудогорец се разминал с 23-годишен бразилски централен защитник


Лудогорец се разминал с 23-годишен бразилски централен защитник
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1199 0

Лудогорец е бил на косъм от привличането на още един бразилски футболист в самия край на трансферния прозорец, съобщава "Тема Спорт". Разградчани са били на финалната права от преговори с Атлетико Минейро за централния защитник Витор Мендеш, но документални проблеми провалили сделката между двата тима. 

В преговорите е имало забавяне за работната виза на футболиста и дори Лудогорец е потърсил помощ от консулството на Бразилия в България, но времето им не е стигнало и трансферът не се е осъществил. В южноамериканската държава посочват, че прозорецът у нас е затворил на 6 септември и въпреки споразумението между двата клуба, документалната спънка е провалила сделката.

Въпреки това, изданието информира, че "орлите" не са се отказали от младия футболист и ще следят изкъсо изявите му, за да предприемат действия през зимния трансферен прозорец. Роденият в Белем футболист е юноша на Атлетико Минейро, но има едва три мача в първенството за бразилския гранд. Той последователно е пращан под наем в Гуарани, Боа Еспорте, Фигейрензе и Жувентуд.

Централният защитник, който е висок 186 см, има желанието да заиграе в Европа и смята, че Лудогорец е добър трамплин за кариерата му. В родината му споменават, че е пропуснал възможността да се изправи срещу Рома и Бетис в евротурнирите.

Вижте още: Лудогорец публикува програмата си около гостуването на Бетис в Лига Европа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички