Лудогорец се разделя с вратар


Лудогорец се разделя с вратар

958 0

Лудогорец е на път да се раздели с Иван Чворович. Дофоворът на сърбина е до лятото, но е получил разрешение от ръководството да си тръгне още сега. За момента обаче не е сигурно дали той ще се възползва от това.

От Разград искат 30-годишният вратар да разтрогне контракта си по взаимно съгласие, но на този етап той иска първо да си намери нов отбор и едва след това да подпише споразумението. В случай че Чворович не успее да парафира с друг клуб, ще остане при зелените до края на кампанията, информира "Тема спорт".

В последните месеци бившият страж на Миньор (Перник) и Черноморец бе тотално зачеркнат от спортно-техническото ръководство. Чворович стана от основен конкурент за титулярното място в четвърти избор след Владислав Стоянов, Милан Борян и Георги Аргилашки. Затова повлия и поредицата от контузии, които получи сърбинът.

Стигналият до националния отбор на България вратар дойде в Лудогорец през лятото на 2012 година. За този период той записа едва 25 срещи в „А“ група. Само в един момент Чворович бе първи избор за вратарския пост. Това стана през есента на 2012-а, когато Урош Голубович не бе особено убедителен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички