Чворович отписа "Левски" и ЦСКА: Няма кой да ни спре за дубъл


Чворович отписа "Левски" и ЦСКА: Няма кой да ни спре за дубъл

1530 1

Резервният вратар на Лудогорец Иван Чворович няма никакво съмнение, че отборът му ще триумфира в "А" група и в турнира за Купата на България. Пред сръбското издание "Спорт" играчът сподели очакванията си от битките на двата фронта. В единия съперник им е ЦСКА, а в другия - "Левски".

"В следващия кръг срещаме ЦСКА и това е добър шанс да дръпнем с 6 точки пред тях. Да, можехме вече да ги водим с толкова, ако бяхме били "Ботев", но този тим е абониран за изненади с нас - завършихме 0:0. Преди това те биха ЦСКА и изхвърлиха големия "Левски" от битката за Европа. Добре е, че ЦСКА пък не спечели срещу Берое", разказа сърбинът.

Запитан дали вярва в спечелването на титлата на България, Чворович заяви: "Не знам какво може да ни спре, ако вие знаете такова, не забравяйте да го споделите с нас", смее се играчът на шампионите.

Вратарят няма съмнение и в елиминирането на "Левски" в полуфинала за Купата и вече гледа към следващия съперник. "Наскоро смазахме Литекс с 5:0 в четвъртфинала, ще видим какво ще се случи с "Левски". Аз смятам, че сме фаворити и по тази причина вече си мисля за победителя от другия полуфинал - Локомотив (Пд) или Черно море", споделя Чворович.

Играчът, който се възстановява 2 седмици в родината си след травма на коляното, разкри, че е готов да се включи в тренировките на тима си от понеделник. Днес Чворович трябва да се е завърнал в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички