Лудогорец се разделя с Рибейро тази седмица


Лудогорец се разделя с Рибейро тази седмица
Снимка: БГНЕС

1570 0

Ръководството на Лудогорец ще се раздели окончателно с Бруно Рибейро през тази седмица, твърди "Тема спорт". В момента начело на тима е Едуард Ераносян, но португалецът все още се води старши треньор на отбор, тъй като в противен случай трябва да прибере солидна неустойка.

"Все още не сме приключили взаимоотношенията си с Бруно Рибейро. Той продължава да е старши треньор на Лудогорец", призна изпълнителният директор Ангел Петричев. Според изданието обаче това ще се промени до петък, когато Лудогорец приема Славия в Разград. Очаква се тогава Ераносян официално да бъде вписан като старши треньор.

Доверието на шефовете на Лудогорец в Рибейро се изчерпа след слабото представяне на тима от началото на годината. Отборът отпадна от европейските клубни турнири още в първия кръг и започна неубедително в "А" група. Освен това Лудогорец загуби мача за Суперкупата на България от "Черно море".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички