Лудогорец се раздели с Пиерос Сотириу, остава без него за реванша в Загреб


Лудогорец се раздели с Пиерос Сотириу, остава без него за реванша в Загреб
Снимка: Ludogorets.com

2366 0

Пиерос Сотириу вече не е футболист на българския шампион Лудогорец. Нападателят ще подсили редиците на японския Санфрече Хирошима и няма да бъде на разположение на "орлите" за предстоящия реванш в третия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Динамо Загреб.

"Пиерос вече не е част от Лудогорец. Той премина в новия си клуб и няма да вземе участие в реванша с Динамо Загреб. До края на лятото ще има още нови попълнения в нашия отбор, но засега няма да назовавам конкретни имена и техните позиции", е заявил спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, пред "Sportal".

Има информация, че българският шампион ще получи около 2 милиона евро от японския тим за Сотириу. Първоначално се смяташе, че кипърецът ще помогне на "орлите" за мачовете срещу Динамо Загреб, но това няма да се случи. Анте Шимунджа сега ще трябва да избира между Игор Тиаго и Матиас Тисера кой да поведе атаката на разградчани в Хърватия.

Сотириу се присъедини към Лудогорец през февруари 2021 година. Той изигра 62 мача със зеления екип, в които намери мрежата 29 пъти и направи 7 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец благодари на своите фенове за подкрепата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички