В Турция обявиха сумата, която Лудогорец ще прибере за Лукоки


В Турция обявиха сумата, която Лудогорец ще прибере за Лукоки
Снимка: БГНЕС

3787 0

Лудогорец и Трабзонспор са на финалната права на преговорите за трансфера на Джоди Лукоки, както още вчера стана ясно.  Клубът от южната ни съседка се е съгласил да плати сериозна сума за родения в Конго играч, като от "Фанатик" обявиха и каква ще е тя.

Според информацията "орлите" са поискали 2 млн. евро за него, докато от Трабзон са били склонни да извадят не повече от 1 млн. В крайна сметка двата клуба са си стиснали ръцете някъде по средата.

Медията твърди, че договорът на Лукоки в Разград е до 30 юни 2020 г., така че и двете страни би трябвало да бъдат доволни от финансовите условия по сделката. Очаква се тя да бъде окончателно оформена в близките дни. През сезона дотук Лукоки изигра 11 мача в Първа Лига, в които вкара 3 гола и даде 1 асистенция. В Лига Европа юношата на Аякс има 6 мача и 3 гола. А кой нападател от Първа лига е на път да вземе Лудогорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички