Лудогорец се притеснява: Твърде много фенове срещу Сервет може да доведат до проблеми


Лудогорец се притеснява: Твърде много фенове срещу Сервет може да доведат до проблеми
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5693 0

От Лудогорец излязоха с официално съобщение за предстоящия реванш срещу Сервет от Лигата на конференциите. Двата отбора се срещат един срещу друг на "Хювефарма Арена" в Разград в четвъртък (22.02) от 19:45 часа българско време, след като първият им дуел завърши без победител.

Кой ще свири реванша между Лудогорец и Сервет?

За реванша главен арбитър ще бъде Алиар Агаев от Азербайджан. Помощници на младия рефер ще бъдат Зейнал Зейналов и Акиф Емирали, които също са от Азербайджан. Четвърти съдия ще бъде Камал Умудлу, за ВАР ще отговарят турците Алпер Улусой и Абдулкадир Битиген.

Още: Без Ивайло Чочев в Европа, футболистът искал в Лудогорец още преди 2.5 години

Два дни преди дуела пък "орлите" информираха, че ще има много сериозна организация около мача. Те апелираха своите привърженици да дойдат по-рано, като предупредиха, че няма да бъдат допускани до мача лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества, както и такива с опасни предмети и пиротехнически средства.

Специални мерки от Лудогорец за феновете на мача със Сервет

Сервет и Лудогорец в непредвидим реванш в Европа

От клуба се притесняват да няма струпване на стадиона, както и проблеми около него, като информираха, че проверките ще са сериозни. Бе посочено, че стюардите ще следят стриктно да няма струпване по пътеводите, както и че ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона чрез контролно-пропусквателни пунктове.

Още: Медиите в Швейцария попиляха Лудогорец: Предимно се защитаваха, 0:0 е ласкателно за тях

Ето какво написаха относно организацията на мача от клуба:

"Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Сервет

ПФК Лудогорец съобщава, че за мача реванш от елиминационния плейоф на Лигата на конференциите срещу Сервет в четвъртък (22 февруари) от 19,45 ч. ще бъде създадена сериозна организация по пропускателния режим на "Хювефарма Арена".

ПФК Лудогорец напомня, че за мача със Сервет стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 17,45 ч., като апелираме да се дойде на стадиона по-рано. С цел гарантиране сигурността на феновете ще има сериозни проверки по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества, както и такива с опасни предмети и пиротехнически средства.

Още: Треньорът на Сервет: Разочарован съм от равенството, ще ни е трудно в Разград

Важно! ПФК Лудогорец съобщава, че стюардите на стадиона ще следят стриктно да няма струпване по пътеводите по време на двубоя с датския тим.

За да се гарантира безопасността на придвижване, временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона чрез изграждането на полицейски контролно-пропускателни пунктове.

Привържениците на ПФК Лудогорец от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и т.нар. Товарна пиаца по улица „Странджа”.

Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com" - гласи съобщението.

Още: Пьотровски и Текпетей обещаха: Лудогорец ще се справи по-добре в Разград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички