Лудогорец се издъни срещу слабаци у дома


Лудогорец се издъни срещу слабаци у дома
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2916 0

За пореден двубой Лудогорец беше наказан заради пропуските, които прави. След като през седмицата воденият от Димитър Димитров тим стигна само до 0:0 срещу Судува в Лига Европа, сега шампионите сбъркаха сериозно и в Първа лига.

В последен мач от неделната програмата в родния шампионат разградчани стигнаха само до 1:1 срещу Пирин, оставяйки ЦСКА еднолично на върха в класирането след 7-ия кръг в българското първенство.

Лудогорец беше абсолютен хегемон на терена, като гостите отправиха едва 2 точни удара през целия мач, но това се оказа напълно достатъчно за точката в Разград.

В края на първото полувреме Козмин Моци пропусна от дузпа, но все пак в 62' Ансе успя да даде аванс на домакините. Бившият играч на ЦСКА Станислав Костов обаче попари шампионите с гол 2 минути преди края на редовните 90 минути. Последва натиск на Лудогорец, но гол така и не падна - 1:1.

Така, макар и с мач по-малко, Лудогорец вече изостава на 2 точки от лидера ЦСКА. Пирин остава само с една победа до момента и се намира на 10-о място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички