Лудогорец се чуди дали да плати милион евро за 50% от Кафу


Лудогорец се чуди дали да плати милион евро за 50% от Кафу
Снимка: Getty Images/Guliver

1278 0

Дясното крило на бразилския Сао Пауло - Джонатан Кафу, все още е опция за Лудогорец. 23-годишният офанзивен играч може да подсили шампионите, ако те се съгласят да платят 3,5 милиона бразилски долара на Сао Пауло. Според изчисления става дума за над милион евро (1 023 302.05).

В Бразилия съобщават, че местният клуб очаква Лудогорец да даде отговор. Според информациите разградчани са искали крилото под наем, но от Сао Пауло са пожелали да го продадат, тъй като клубът е във финансова криза.

Ако Лудогорец се съгласи да плати исканата сума, "орлите" ще притежават само 50% от играча. Другата половина от правата му е притежание на частни компании. Според други информации разградчани са замразили преговорите с бразилците, тъй като искат да знаят дали ще продължат участието си в Европа. Ако отпаднат, едва ли разградчани ще искат да платят толкова пари за бразилеца.

"В застой сме. Преговорите охладняха много", обявиха от Сао Пауло. Друга медия съобщава, че все пак трансферът е възможен.

В края на юни се появиха информации, че Кафу иска да остане в настоящия си клуб и да се бори за титуляр. След това щял да се цели в по-голям клуб в Европа. Явно обаче от клуба се нуждаят от този трансфер.

Джонатан Кафу е роден на 10 юли 1991 година и е висок 175 см. През миналия сезон нападателят е защитавал цветовете на Понте Прета, където има 32 мача и 7 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички