Лудогорец с втори силен трансфер - взе и бивш цесекар


Лудогорец с втори силен трансфер - взе и бивш цесекар
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1131 0

Лудогорец продължава ударно със селекцията. Броени дни след като си върна вратаря Милан Борян, шампионът на България подписа и с бразилеца Лукас Саша, който е бивш играч на ЦСКА.

Според информация, публикувана на официалния сайт на клуба, Лудогорец следи халфа от дълго време. Днес Саша е минал медицински тестове в София и ще се присъедини към новия си отбор на 14 юни. Тогава именно стартира подготовката на "орлите".

Досега бразилецът игра в израелския АПОЕЛ (Тел Авив). В столицата играчът е от 2013 г., а по време на престоя си се превърна в един от основните играчи на тима. За АПОЕЛ Лукас има 69 мача и 9 гола във всички турнири през последните два сезона. Заради силното си представяне халфът попада в полезрението на няколко клуба от Европа, но избира Лудогорец.

С екипа на ЦСКА Саша е наказвал Лудогорец. Той се разписа при победата на "червените" с 2:1 в Разград в мач за Купата на България на 1 ноември 2012 г.

"Много съм щастлив от този трансфер. Радвам се, че преминах в Лудогорец. Това е отбор, с който мога да постигна големи успехи. Надявам се да помогна на тима в битката му за влизане в групите на Шампионската лига и трофеите в България", коментира трансфера си той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички