Румънци навиват Хамза да зареже Лудогорец


Румънци навиват Хамза да зареже Лудогорец
Снимка: www.uefa.com

1259 0

Румънският Петролул (Плоещ) иска да си върне нападателя Юнес Хамза. Новият спортен директор на клуба Михай Йоица вече е е срещнал преди няколко дни с тунизиеца в Букурещ, като целта е била да се запознае при какви условия играчът би се завърнал при "жълто-сините", информира "Тема спорт".

29-годишният голмайстор игра в Плоещ от есента на 2012 до края на 2013 година. За този период той записа 52 срещи в румънската Лига 1, като успя да ре ализира цели 34 гола. При първия си престой на "Стадионул Илие Оанъ" таранът работи именно с Йоица.

Според медиите в северната ни съседка ръководството на клуба иска да осигури на новия треньор Тибор Селимеш, който подписа договор за 2 години, още няколко бивши играчи на тима. На този етап обаче трансфер на Хамза изглежда трудно осъществим.

Нападателят, заради когото прехвърчаха искри между Лудогорец и Стяуа (Букурещ) миналото лято, е обвързан с "орлите" до лятото на 2017 година. Другата спънка е фактът, че след напускането на Безяк разградчани разполагат само с Юнес и Кишада за върха на атаката.

Според запознати дори ръководството на "орлите" гласи тунизиеца за първи вариант в нападението през новия сезон. Ако все пак шампионите склонят да се разделят с него, то Петролул ще трябва да брои сериозна сума за правата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички