Лудогорец с впечатляващ обрат срещу Спартак (Москва)


Лудогорец с впечатляващ обрат срещу Спартак (Москва)

1680 0

Лудогорец стигна до пълен обрат срещу руския гранд Спартак (Москва) и в третата си контрола на испанска земя стигна до 3:2 над московчани.

Абало (12) откри за своите, но Куинси (32) и Комбаров (47) дадоха аванс на 6-ия в Премиер лига. Жоао Карлос с нелеп автогол (64) върна равенството, а 4 минути преди края Кишада донесе победата.

Иначе Георги Дерменджиев отново завъртя целия си състав, като в началото пусна Стоянов, Кайсара, Терзиев, Моци, Дяков, Ешпиньо, Марселиньо, Абало, Вандерсон и Безяк.

През втората част се появиха всички останали, като най-добро впечатление направиха Мисиджан и Кишада.

"Орлите" почнаха вихрено срещата, а още в 4' треснаха гредата, след като пробив на Марселиньо завърши с плътен удар, но Ребров успя да отбие. 

5 минути по-късно Абало остана сам срещу вратаря и пропиля отлична възможност за своите, но в 12' се реваншира. Отлична комбинация между Безяк и Кайсара завърши с точен пас за Абало, който този път сам срещу Ребров успя да се разпише - 1:0.

Последва затишие пред двете врати, което беше нарушено в 32' от Шелстрьом. Той стреля силно и Стоянов успя да спаси, но при добавката Куинси успя да се разпише.

Краят на полувремето беше взривоопасен, след като Кайсара и Дяков едва не се сбиха с Хурадо, а заради това бяха изгонени от игра. Все пак заради приятелския характер на терена се появиха Витиня и Анисе.

Веднага след почивката московчани успяха да повеадт, след като атака отдясно завърши с центриране, което Александров не успя да пресече. Така топката стигна до Комбаров и той разпечата вратата на Стоянов.

Почти обновения състав на Лудогорец доминираше до края на двубоя и заслужено стигна до пълен обрат. В 64' Карлос, който игра за ЦСКА преди години, засече центриране на Минев и разпечата собствената си врата за 2:2.

Мисиджан и Кишада се отчетоха с няколко пропуска, но в 86' именно бразилецът донесе престижната победа, след като с плътен удар от границата на пеналта прати топката във вратата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички