Откриват трибуна "Моци" с фенове на Динамо (Б)


Откриват трибуна "Моци" с фенове на Динамо (Б)

2325 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци разкри, че първата трибуна от новия стадион в Разград ще бъде открита още преди домакинството на Берое в 1/8-финалите за купата. Двубоят е на 22 февруари. Първоначално се очакваше секторът, който ще носи името на румънеца, да приеме за първи път публика в мача с Левски на 7 март. Явно обаче ремонтните дейности ще завършат по-рано и това ще даде възможност за по-ранното й откриване, пише "Тема Спорт".

"Трибуната ще бъде готова напълно за първия ни домакински мач за годината срещу Берое. Знам това, понеже собственикът ни поиска от мен да поканя фенове на Динамо (Букурещ) да дойдат на събитието. Най-вероятно това ще се случи. Не съм запознат обаче дали ще има моя статуя на стадиона или не", каза Моци пред "Digi Sport".

Припомняме, че собственикът Кирил Домусчиев реши да кръсти първия сектор от новия стадион на румънеца заради изявите му в плейофа реванш срещу Стяуа. Тогава бранителят спаси две дузпи и вкара една, с което прати Лудогорец за първи път в групите на Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички