Лудогорец с кетъринг за феновете на ЦСКА, но предупреди: Билетите за Сектор "Г" свършиха


Лудогорец с кетъринг за феновете на ЦСКА, но предупреди: Билетите за Сектор "Г" свършиха
Снимка: Lap.bg

4255 0

Ръководството на Лудогорец излезе с информация на официалния си сайт относно запалянковците на ЦСКА за предстоящото дерби на върха в Първа лига.

Срещата между двата гранда е в събота от 20:00 часа на "Хювефарма Арена", като ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, a "орлите" междувременно обявиха, че изцяло е бил разпродаден гостуващият сектор. 

Отпуснатите билети бяха над 2000, а организаторите подчертават, че от ценните хартийки са били заделени и за запалянковците, които организирано ще тръгнат от София в деня на мача.

Съобщение от Лудогорец

"Уважаеми фенове на ЦСКА-София,

Уведомяваме Ви, че билетите за сектор "Г" за утрешния мач на "Хювефарма Арена" са изчерпани. По тази причина касата на сектор "Г" утре няма да бъде отворена. Важно е да се знае, че ПФК Лудогорец изпрати определен брой билети на привърженици на армейците, които ще пътуват организирано от София. 

ПФК Лудогорец напомня на феновете на ЦСКА-София, които са си закупили билети онлайн от тестовата версия на мача в системата на Eventim, че талоните са валидни, но трябва да бъдат разпечатани на хартиен носител, тъй като на "Хювефарма Арена" има пропускателен режим с турникети, които дават достъп след прочитане на баркода. Съветваме ви да не копирате многократно един и същ билет, тъй като системата ще допусне единствено първият. 

ПФК Лудогорец уведомява гостуващите привърженици, че на сектор "Г" ще има кетъринг зона с освежителни напитки, както и екип от парамедици с линейка, която ще бъде позиционирана пред входовете на сектор "Г".

 За улеснение на гостуващите фенове се обособява зона за паркиране по северното платно на Гаров път от кръстовището на бул. “Княз Борис“ с ул. “Добруджа“ до подстанцията на западна промишлена зона", написаха от "Хювефарма Арена" на официалния си сайт.

Вижте как съперничеството на Лудогорец и ЦСКА е обвързано с Георги Кабаков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички