Лудогорец с издънка след прекъсването - загуби от Черно море като домакин в контрола


Лудогорец с издънка след прекъсването - загуби от Черно море като домакин в контрола
Снимка: Ludogorets.com

2296 0

Българският шампион Лудогорец допусна загуба в първата си среща след прекъсването поради пандемията от коронавирус. Това се случи в приятелския двубой срещу Черно море на стадиона в Разград. "Моряците" победиха с минималното 1:0.

Триумфа за гостите донесе Исмаил Иса с попадение в 22-рата минута, когато засече центриране на младия талант Мартин Минчев. Контролата се изигра в две полувремена по 40 минута, като шампионите така и не успяха да реализират, въпреки че имаха немалко шансове.

Това бе втора приятелска проверка за Черно море в днешния ден, след като по-рано през деня загубиха със същия резултат - 0:1, но този път във Варна от Дунав. В друга среща между отбори от българската Първа лига Берое и Етър не успяха да се победият, като завършиха при нулево равенство.

В петък (29.05) Лудогорец ще изиграе и втория си приятелски мач преди подновяването на сезона у нас. Той ще бъде именно срещу Дунав, който надделя над Черно море. Междувременно, стана ясно, че скаути на Легия (Варшава) ще са на първия двубой на Лудогорец от Първа лига - дербито срещу Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички