Лудогорец с Бърнард Текпетей за февруарския маратон от сблъсъци


Лудогорец с Бърнард Текпетей за февруарския маратон от сблъсъци
Снимка: Lap.bg

7835 0

Спортно-техническият щаб на Лудогорец получи отговор на много важен въпрос - ще може ли да разчита през февруари пълноценно на ключов играч. Става въпрос за Бърнард Текпетей, който прави много силен сезон до този момент, но сега може да бъде ангажиран от Гана за Купата на африканските нации. 

Текпетей прави силен сезон след напускането на звездите

В крайна сметка той не попадна в селекцията, макар че бе част от разширения списък. Това означава, че голаджията ще продължи да се подготвя на пълни обороти с "орлите". На тях им предстои сложна програма след подновяването на футбола у нас и в Европа. 

Какво го очаква Лудогорец

За 10 февруари във Велико Търново е насрочен спорът за Суперкупата с ЦСКА 1948, а пет дни по-късно е гостуването на Сервет от плейофите за 1/8-финалите в Лигата на конференциите. Предполага се, че на 18 февруари пък ще бъде домакинството на Черно море от 20-ия кръг на Първа лига.

Поради тази причина присъствието на Текпетей е от огромно значение. До този момент през кампанията се отчете с 6 попадения в Първа лига, веднъж за Купата и още четири пъти в Европа. Сега мистерия е дали другата звезда на Лудогорец ще остане в клуба!

Още: "Мрежа от детайли": 33 милиона - най-скъпата 11-ка от българи в Първа лига, ЦСКА, Левски и Лудогорец отвяни

И българско име се появи в "списъка" на Мъри Стоилов за трансфери от Първа лига

Георги Дерменджиев пред SportLive: Лудогорец е отборът на сърцето ми! Конкуренцията е по-голяма, но пак искаме титлата, ще гоним и пробив в Европа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички