Лудогорец разпитва Моци за трима от Стяуа


Лудогорец разпитва Моци за трима от Стяуа

1875 0

Лудогорец продължава да работи усилено по селекцията за новия сезон. По информация на "7 дни спорт" в Разград са набелязали трима играчи на Стяуа, които са играли срещу Лудогорец през миналия сезон в плейофите на Шампионска лига. Единият от тях е Александру Чипчиу, за който вече се знае, а останалите двама са Фернандо Варела и Клаудио Кешеру. От разградския тим са потърсили мнението и на Козмин Моци, който е румънец.

Чипчиу беше желан на всяка цена от боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. От Стяуа обаче са категорични, че ще се разделят с играча само при много добра оферта. От българския шампион предложиха 3 милиона евро, но и те не бяха достатъчни.

Фернандо Варела взе участие и в двата мача на Стяуа с Лудогорец през миналия сезон. Той беше човекът, съборен от Владислав Стоянов, заради когото вратарят получи червен картон. След като Препелица напусна тима в посока Разград, Варела получи капитанската лента и Джиджи Бекали не е склонен да се разделя с него.

Клаудио Кешеру вече не е част от отбора на Стяуа, след като през февруари беше купен от катарския "Ал Гарафа". Той се намира в много добра форма и за момента е вкарал 9 гола в 9 мача за отбора от емирството. Възможно е Кешеру да бъде взет под наем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички