Рибейро: Лудогорец е много добре подготвен за Милсами


Рибейро: Лудогорец е много добре подготвен за Милсами
Снимка: ludogorets.com

1192 0

Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро смята, че отборът му е готов за предстоящия двубой с Милсами от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Двубоят е утре от 20:45 минути в Разград.

"Най-важното за мен е да имам 100% готови играчи. Ние играем само за победа, независимо срещу кой съперник, без значение дали срещу Реал Мадрид или Барселона. Основната цел на Лудогорец е да побеждава. Трябва да бъдем много концентрирани в мача с Милсами. Надявам се това да бъде първата ми победа от многото предстоящи. Мисля, че отборът е много добре подготвен и ще стане един добър мач, за да зарадваме и нашите фенове. Всеки един от отбор от Шампионската лига е труден, все пак е шампион на неговата си страна, но ние имаме качествен тим", заяви Рибейро.

Той подчерта, че за него в важна отборната игра, а не индивидуалните изяви на всеки футболист. "Марселиньо е наказан, но за мен е важно всички да са ниво, не сме индивидуалисти, а отбор. Важното е екипът да работи заедно."

"Препелица е един класен играч, но не е готов на 100 %, ще играят само футболисти готови на 100%, вероятно може да играе някакво време, ще се разчита на него", добави още наставникът.

Рибейро сподели, че селекцията на Лудогорец още не е приключила. Тимът се нужда от още двама или трима състезатели. В щаба наблюдават между 20 и 25 играчи и иска да избере най-класните от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички