Лудогорец против контрола на България в Турция


Лудогорец против контрола на България в Турция
Снимка: БГНЕС

1311 0

Спортно-техническото ръководство на Лудогорец не е много доволно от идеята на новия национален селекционер Ивайло Петев за контрола през февруари, пише "Меридиан мач". От няколко седмици насам от БФС правят всичко възможно да уредят спаринг за "А" тима, в който Петев ще има възможност да види с очите си голяма част от футболистите, на които ще може да разчита в бъдеще.

Самият селекционер е изявил огромно желание подобен мач да се осъществи, тъй като не иска да се запознае с футболистите преди големия мач с Италия, който е на 28 март. Ако загубим и този двубой, ще останем почти без шансове за класиране на Евро 2016.

Но проблемът е, че в периода, в който се планира да бъде мачът - или с Румъния, или с някой клубен отбор в Анталия, ще бъде подготвителен за "орли­те" преди техните срещи с Берое. Първият двубой между двата клуба за Купата на България е на 15 февруари, като именно около тази дата би трябвало да се състои и контролата на България.

От много години насам през 2015 г. няма официална дата за спаринги на ФИФА, което означава, че повечето от клубовете едва ли биха пуснали своите играчи. Въпросът е дали изобщо има смисъл от подобен мач, когато футболистите ще бъдат ангажирани със своите отбори и едва ли ще бъдат освободени за контрола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички