Защитник на Копенхаген се закани на Лудогорец


Защитник на Копенхаген се закани на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1917 0

Сериозни закани долетяха от лагера на Копенхаген към Лудогорец седмица преди срещата им в Лига Европа. Защитникът на Копенхаген Лудвиг Аугустинсон разкри по какъв начин разградчани могат да бъдат елиминирани.

"Най-важното е да вземем добър резултат в София. След това ще довършим Лудогорец на нашия стадион. Уверен съм, че по трибуните ще има много наши фенове, които ще окажат голям натиск върху съперника ни. Публиката ще направи разликата в този мач. Ще бъде много напечено и тежко. Но не за нас, а за Лудогорец", закани се Аугустинсон на клубния си сайт.

Припомня се и силната форма на отбора в евротурнирите."Следващия четвъртък ни предстои тежко гостуване в София срещу Лудогорец, а реваншът на "Телиа Парк" е на 23 февруари. Вярваме, че подкрепата от трибуните ще постави съперника под напрежение. Неведнъж вие, нашите фенове, сте мотивирали футболистите. Вярваме, че ще го направите отново.

"Нищо няма да бъде решено в първия мач в София. А в последните ни 8 срещи на международната сцена загубихме само от Лестър. Всъщност трябва да се върнем 20 години назад, за да намерим сблъсък на елиминационна фаза, в който сме били поставени в затруднено положение след първия мач. Тогава (б.р. - през есента на 1997 г. за КНК) загубихме от Бетис с 0:2 в Испания и направихме 1:1 у дома", пише сайтът на Копенхаген.

Първият мач между Лудогорец и датчаните е на 16 февруари (четвъртък) от 20:00 часа на стадион "Васил Левски". Срещата ще бъде предавана директно по БНТ. Реваншът е на 23-ти в Копенхаген от 22:05 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички