Лудогорец отново е на върха след убедителна победа срещу Етър


Лудогорец отново е на върха след убедителна победа срещу Етър
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

812 0

Отборът на Лудогорец постигна лесен успех с 4:1 при гостуването си на Етър във Велико Търново в среща от 14-ия кръг на Първа професионална лига. Шампионите не срещнаха никакви проблеми по пътя към трите точки срещу по-непретенциозния си съперник.

Възпитаниците на Антони Здравков решиха изхода от двубоя през първата част, когато поведоха с 3:1. Кешеру даде тон за победата на разградчани в 21-та минута, а четири по-късно Марселиньо удвои аванса. Домакините намалиха в 36-та минута чрез Аласана Мане, но радостта им бе твърде кратка. Само две по-късно румънският стрелец на гостите Кешеру реализира второто си попадение в мача в 38-та минута.

През второто полувреме Лудогорец продължи да бъде по-добрият отбор на терена и закономерно достигна до четвърти гол във вратата на Христо Иванов. Той бе дело отново на Кешеру в 54-та минута.

До края на двубоя резултатът остана непроменен и ,,зелените“ се изкачиха отново на върха в Първа професионална лига. Те са с точка аванс пред Левски и три пред ЦСКА-София. Следващият двубой за тима е у дома срещу АЕК Ларнака в турнира Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички