Лудогорец - Нордселанд по ТВ: Къде да гледаме съдбоносния мач от Лигата на конференциите?


Лудогорец - Нордселанд по ТВ: Къде да гледаме съдбоносния мач от Лигата на конференциите?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5535 0

Българският шампион и хегемон за последните години у нас Лудогорец ще опита да играе в Европа и в началото на следващата година. За целта обаче трябва да си заслужи едно от първите две места в групата.

Тази нелека задача минава през успех за "орлите" срещу Нордселанд. Към момента разградчани са втори с 9 точки, колкото има и Фенербахче, а лидер са датчаните с 10. Предвид факта, че турският гранд приема у дома аутсайдера Спартак Търнава, който загуби четири от петте си мача, то равенството едва ли ще устройва разградчани.

Те имат да си отмъщават на този съперник, тъй като именно Нордселанд нанесе най-срамната загуба в историята на българския клуб. Това се случи в началото на октомври, когато в Дания домакините разгромиха съперника със 7:1.

Задачата пред Георги Дерменджиев и компания обаче няма да е никак лесна. Съперникът е в суперформа, като в последния кръг от Лигата на конференциите разби тим като Фенербахче с 6:1. Преди дни пък тимът се класира и за полуфиналите на Купата на Дания.

Все пак в първенството нещата не вървят толкова добре за Нордселанд, който е 6-и с 27 точки - 9 пасив от Мидтиланд. Освен това там отборът е спечелил само един от последните си пет мача, допускайки и две поражения. От другата страна пък е Лудогорец, който е стигал до победата в 10 от последните си 11 срещи.

Къде да гледаме Лудогорец срещу Нордселанд?

Двата отбора се изправят един срещу друг на "Хювефарма Арена" в Разград, като стартът е от 19:45 часа, когато започва и Фенербахче - Спартак Търнава. Ще можете да наблюдавате пряко съдбоносния двубой на Лудогорец пряко по "бТВ Екшън". Освен това ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички