Лудогорец не пуска Владо Стоянов в националния отбор


Лудогорец не пуска Владо Стоянов в националния отбор
Снимка: БГНЕС

3571 0

Лудогорец опитва да откаже от националния отбор вратаря Владислав Стоянов, пише "7 дни спорт". Разградчани, които завършиха успешно сезона и преди дни вдигнаха петата поредна титла, се притесняват, че вторият им капитан няма да има време да си почине активно.

Стоянов е един от футболистите на Лудогорец, повикан в националния тим за турнето в Япония. Нашите заминават за Страната на изгряващото слънце на 30 май, като там ще се изправят срещу Япония, Дания и Босна и Херцеговина в турнира "Кирин Къп". Стоянов, който пази почти цял сезон без почивка, беше пуснат по-рано във ваканция. Той замина с половинката си Венера и дъщеря си Виктория в Турция, като по план трябва да се завърне на 28 май.

По информация на медията обаче от Разград говорили първо с хора от БФС, а после и с Владо дали има възможност той да не пътува за лагера на националния отбор. Засега обаче от клуба са получили отрицателен отговор и по всяка вероятност Стоянов ще играе за националния тим. От Разград имат още няколко футболисти в селекцията на Ивайло Петев. Това са капитанът Светослав Дяков, централният защитник Георги Терзиев и Марселиньо. Всички те ще бъдат на линия за лагера в София. Марселиньо дори отлетя от родната си Бразилия и до няколко дни трябва да бъде тук, за да започне тренировки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички