Лудогорец намери наследника на Марселиньо в Бразилия


Лудогорец намери наследника на Марселиньо в Бразилия
Снимка: БГНЕС

1301 0

Лудогорец работи усилено по привличането на полузащитник от елитния шампионат на Бразилия, твърди "Тема Спорт". Става дума за плеймейкър, чието име обаче в Разград пазят в тайна.

Бразилецът е важна цел за шампионите, тъй като е гласен за наследник на сънародника си Марселиньо. Голямата звезда на разградчани скоро ще навърши 32 години.

Лудогорец е готов да извади сериозна сума, за да привлече бразилеца. В преговорите за привличането му участва и мениджър, помогнал за трансфера на Натанаел Пимента в отбора.

Изданието съобщава, че цел на шампионите е и младият български талант Янис Карабельов. 19-годишният полузащитник е един от талантите на "белите". Младокът е бил наблюдаван няколко пъти през есента от представители на клуба.

В момента перспективният играч лекува контузия, след като скъса връзки. Преди травмата той бе изиграл 13 мача, в които бе направил 2 асистенции.

Клубът гледа още няколко момчета в "А" група до 21-годишна възраст. През лятото разградчани ще се опитат да привлекат някои от тях. Идеята е младоците постепенно да заменят някои от по-опитните българи в първия тим. На този етап те почти сигурно ще ритат за дублиращия тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички