Sportlive научи: Лудогорец ухажва испанец, играл за Севиля


Sportlive научи: Лудогорец ухажва испанец, играл за Севиля

1467 0

Още един от набелязаните от Лудогорец зимни попълнения стана известен на Sportlive.bg. Шампионите са набелязали още един испанец, след играча на Спортинг Хихон Луис Ернандес. Става дума за централния защитник Дейвид от Кордоба, който се състезава в Сегунда дивисион.

В оставащите дни до края на 2015 г. Дейвид, чието истинско име е Давид Омар Родригес Барера, не смята да преподписва с Кордоба, което дава надежди на разградчани да го убедят да дойде в "А" група.

Не само родният клуб е заинтересуван от услугите на 26-годишния бранител, но "орлите" са най-настоятелни за подписа му. Интерес имат и кипърски и израелски отбори.

Лудогорец още не е изпратил оферта до официте на испанския клуб, но се очаква това да стане скоро. Разградчани са искали играча и миналото лято, но тогава целта на Барера е била да остане в испанския клуб и да спечели промоция в Примера дивисион с него.

От Кордоба не искат да се разделят с младия футболист, като търсят начини да го задържат, но засега нямат козове да спрат българския шампион.

Дейвид е възпитаник на Лас Палмас, а през сезон 2011-12 е играл и в Севиля. В Примера дивисион той е записал 5 мача, но няма вкаран гол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички