Лудогорец може да се изправи срещу Аякс, ако отстрани Астана


Лудогорец може да се изправи срещу Аякс, ако отстрани Астана
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

2563 0

След отпадането си от Шампионска лига Лудогорец ще играе срещу Астана в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Там ще се изправи срещу казахстанския Астана, който бе отстранен от Динамо Загреб.

В понеделник (7 август) ще стане ясен и потенциалният съперник на "орлите", ако се справят с бившия отбор на Станимир Стоилов.   При положение, че българският шампион бъде отстранен от Астана ще отпадне от Лига Европа, но ще играе плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Неприятни съперници очакват Лудогорец

Лудогорец е поставен в трета урна, като може да се изправи срещу някой от отборите в първа – Аякс (Нидерландия), ЛАСК (Австрия), Унион (Белгия), Зоря Луганск (Украйна), Абърдийн (Шотландия) и Чукарички (Сърбия).

Другата възможност е за среща с тим, който е поставен във втора урна и загуби мача си в Шампионска лига. Това е един от загубилите от двойките: Динамо Загреб (Хърватия) – АЕК Атина (Гърция), Копенхаген (Дания) – Спарта Прага (Чехия), Галатасарай (Турция) – Олимпия Любляна (Словения), Слован Братислава (Словакия) – Макаби Хайфа (Израел), Мьолде (Норвегия) – Клаксвик (Фарьорски о-ви), Раков Честохова (Полша) – Арис Лимасол (Кипър).

Лудогорец пък уреди още един изходящ трансфер, като играчът се сбогува с тима след отпадането от Олимпия (Любляна).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички