Лудогорец излиза за нов успех над Младост с мисълта за Звезда


Лудогорец излиза за нов успех над Младост с мисълта за Звезда
Снимка: БГНЕС

1153 0

Днес Лудогорец излиза срещу черногорския първенец Младост в мач реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 21:45 часа, а първата среща помежду им в Разград завърши 2:0 в полза на разградчани.

В двубоя през иминалата седмица Лудогорец показа постоянна игра и че е забравил кошмара от миналата година - Милсами. При отстраняване на Младост Подгорица, българският тим ще се изправи пред сериозно предизвикателство, а именно Цървена звезда. Марселиньо трябва да е особено внимателен, тъй като при евентуален жълт картон ще пропусне първата среща със сръбския тим.

Лудогорец замина за Подгорица, спокойствие няма

В Подгорица играчите на Георги Дерменджиев получават перфектна възможност да сложат край на черната си серия от осем поредни двубоя без успех далеч от България. За последно те спечелиха при визита срещу Лацио на "Олимпико" на 20 февруари 2014 година в мач от 1/16 финалите на Лига Европа. Тогава „зелените“ се наложиха с 1:0 над опонента от Рим след гол на Роман Безяк. След тази среща последва загуба от Валенсия (0:1) на 1/8-финалите в Лига Европа и още седем срещи без успех в Шампионска лига - равенства с Дюделанж (1:1) и Партизан (2:2) и поражения от Стяуа (0:1), Ливърпул (1:2), Базел (0:4), Реал Мадрид (0:4) и Милсами (1:2).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички