Лудогорец иска четирима нови през лятото, един вече е договорен


Лудогорец иска четирима нови през лятото, един вече е договорен
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2468 0

Ръководството на Лудогорец планира да привлече четирима нови играчи през лятото. Вече е договорен и първият трансфер - Мавис Чибота от Бней Йехуда, който подписа с разградчани още през изминалата зима.

"Тема Спорт" информира, че шампионите ще търсят усилено и играч, който да се подвизава зад нападателя. В момента в Разград на тази позиция Стойчо Стоев разполага единствено с Марселиньо.

Клубът ще търси още и краен защитник, който да замени Натанаел. Той отказва да подпише с Лудогорец и по всяка вероятност през лятото ще си тръгне. Лукас Саша също ще напусне Разград, а Сисиньо се очаква да бъде продаден в чуждестранен клуб. 

ДЕВЕТИЯТ В ТУРЦИЯ СЕ ПРИЦЕЛИ В ЗВЕЗДАТА НА ЛУДОГОРЕЦ

Ръководството на клуба ще трябва да се погрижи и за намирането на нов вратар. За момента в клуба разполагат с четирима играчи на този пост, но през лятото това ще се промени. На "Лудогорец Арена" ще остане единствено Пламен Илиев. Договорът на Владислав Стоянов няма да бъде подновяван, а Хорхе Броун отдавна загуби доверието на шефовете. Преговаря се с Ренан за нов договор и ако не се стигне до споразумение, той ще бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички