Лудогорец и Реал Мадрид откриват турнир в Загреб


Лудогорец и Реал Мадрид откриват турнир в Загреб
Снимка: ludogorets.com

1538 0

Юношите старша възраст на Лудогорец ще имат честта да открият турнира за купата "Младен Рамляк", която носи името на легендарен защитник на Динамо, загинал на 33 години в автомобилна катастрофа. Надпреварата ще се проведе в Загреб, а "зелените" ще премерят сили с връстниците си от Реал Мадрид в първия мач, насрочен за 4 август, от 16:30 часа.

Останалите тимове, които ще вземат участие в турнира са Фламенго, Удинезе,  Одензе, Рапид Виена, Макаби Тел Авив и домакините от местния Динамо, съобщава сайтът на "орлите".

Талантите на "орлите" отпътуваха днес за Хърватска, като Захари Сираков води група от 19 играчи от наборите 2004 и 2005.

"Емоцията да се изправим срещу толкова класни отбори е неописуема. Това, че сме поканени, е голямо признание за клуба и детско-юношеската ни школа. Ще дадем най-доброто от себе си, за да се представим достойно", заяви Сираков.

Участниците са разделени в две групи, а съперниците на българския представител са "белият балет",Рапид и домакините от Динамо. Във втория поток са Фламенго, Макаби, Одензе и Удинезе.

В групите ще се играе по системата всеки срещу всеки. Двубои ще има всеки ден и тази фаза ще приключи на 6 август. В неделя всички участници ще изиграят още по една среща, като двата първи тима ще спорят за трофея. Останалите мачове са по същата схема – втори срещу втори, трети срещу трети и т.н.

Вижте жребия на българския тим за плейофите в Шампиионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички