Лудогорец и Черно море не се победиха в Разград


Лудогорец и Черно море не се победиха в Разград
Снимка: ludogorets.com

1037 0

Шампионът Лудогорец и носителят на Купата на България Черно море не успяха да се победят и стигнаха до равенство 1:1 в мача помежду си, който се изигра тази вечер на "Лудогорец Арена".

Само 33 секунди след началото на второто полувреме Курьор откри резултата в полза на "моряците". Кешеру успя да изравни в 55', но след това нито един от двата тима не успя да се възползва от шансовете си.

Носителите на Купата на страната започнаха по-добре срещата и още в 5' можеха да открият резултата. Бурабият стигна до аутлинията и центрира успоредно на голлинията. Там връхлиташе Курьор, но Борян успя да избие в последния възможен момент.

Лудогорец владееше играта, но трудно създаваше положения. Все пак в 16' шампионите едва не откриха, но пряк свободен удар, изпълнен от Кешеру, удари лявата греда на вратата на гостите.

Шампионите оглавиха еднолично класирането с 20 точки, но още утре Литекс или Левски, при победа в дербито между двата тима утре вечер в Ловеч. Черно море е на 6-о място с актив от 15 точки.

В 21' нова опасност се получи в половината на Лудогорец. Центриране от крилото намери Курьор, чийто изстрел с глава обаче беше неточен. В тази ситуация Моци задържа в наказателното поле Живко Петков, но това убегна от погледа на съдията.

Постепенно Лудогорец наложи превес и в 36' стигна до най-доброто си положение. Кафу изскочи зад отбраната на Черно море и стреля много опасно. Намеса на Венков обаче попречи на бразилеца да бъде точен и топката мина на сантиметри встрани от вратата.

До края на полувремето нямаше нови опасни положения и двата тима се отправиха на почивка при резултат 0:0.

Само 33 секунди след подновяването на играта гостите успяха да поведат. Бурабия изведе Курьор зад отбраната на домакините и крилото успя да се разпише - 0:1. 

9 минути по-късно обаче "орлите" успяха да изравнят. Натанаел проби по лявото крило и центрира в наказателното поле, където Кешеру овладя добре, справи се с Кулибали и вкара топката зад гърба на Китанов.

До края на двубоя и двата тима имаха шансове да спечелят. Анисе и Кешеру се отчетоха с фрапантни пропуски, докато Райков и Бижев не успяха да преодолеят Милан Борян. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички