Лудогорец - Хановер: Къде да гледаме приятелската среща на българския шампион по ТВ?


Лудогорец - Хановер: Къде да гледаме приятелската среща на българския шампион по ТВ?
Снимка: ludogorets.com

3233 0

Българският шампион Лудогорец започва подготовката си за пролетния дял в родната Първа лига с контрола срещу отбора от втора Бундеслига - Хановер 96.

Подготовката на "орлите" стартира на седми януари, а два дни по-късно тима излетя за Анталия, Турция. Отборът ще изиграе 7 контроли там като освен с Хановер се очертават сблъсъци с Заглебие (Любин), Цървена звезда, Динамо Тбилиси, Шахтьор Донец), Вендсисел (Дания) и Динамо Киев.

Разградският тим влиза в срещата като тима, който се намира в по-добра форма. Момчетата на Анте Шимунджа имат 3 победи и 2 равенства в последните си пет мача. Хановер е с актив от 2 загуби, 2 ремита и 1 успех в последните си пет.

Само преди няколко дни шампионите обявиха официално трансфера на Диниш Алмейда, а сега феновете на тима очакват с нетърпение да разберат дали той ще дебютира днес (14 януари) срещу немския тим.

Срещата е с начален час 17:00 (българско време). Тя ще бъде предавана пряко от Diema Sport. Ако няма да имате възможност да и се насладите, то ще може да проследите сблъсъка Лудогорец - Хановер НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички