Лудогорец договори Десподов за постоянно, остава той да каже "да"


Лудогорец договори Десподов за постоянно, остава той да каже "да"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3532 0

Капитанът на България Кирил Десподов най-вероятно ще продължи кариерата си в Лудогорец. Българският шампион е постигнал договорка за окончателния му трансфер с италианския Каляри, който държеше правата му. Това обяви спортният директор на „орлите“ Георги Караманджуков.

"Правим всичко възможно, за да задържим Кирил Десподов. Той може много повече, но ние сме доволни от неговото чисто човешко поведение в съблекалнята. Имаме договорка с Каляри. Остава да се разберем с Кирил", обяви Караманджуков, цитиран от "Дспорт".

Че крилото е важен за проекта на Лудогорец потвърди и треньорът на тима Валдас Дамбраускас. "Имаме план "Б", ако не стане с Десподов, но защо да променяме нещо, което работи? Статистиката му е добра. Той е млад играч, който сега започва да разкрива пълния си потенциал. Има страхотно бъдеще. Той е българско момче. Има причина за това, че селекционерът на България го направи капитан. Ще направим всичко възможно той да остане в Лудогорец", категоричен бе той. А ето кой друг бивш играч на ЦСКА ще привлече Лудогорец. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички