Лудогорец - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Лудогорец - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2372 0

Днес, от 17,30 часа Лудогорец посреща ЦСКА 1948 в мач от 18 кръг на Първа лига - последният преди прекратяването на първенството заради Мондиал 2022.

ПЪРВИЯТ МАЧ МЕЖДУ ДВАТА ТИМА ТОЗИ СЕЗОН

Двата тима вече спретнаха един от най-зрелищните мачове през сезона в шампионата. На 22 юли Каули изведе „орлите“ напред с гол в добавеното време на първата част. „Червените“ обаче не се предадоха и сътвориха бърз обрат след попадения на Чочев и Русев. Малко по-късно обаче Текпетей изравни за крайното 2:2.

Лудогорец не успя да се пребори за своето място в елиминациите на Лига Европа и продължава в Лига на конференциите, но пък в Първа Лига се наслаждава на серия от пет поредни победи.

ЛУДОГОРЕЦ В МИНАЛИЯ КРЪГ НА ПЪРВА ЛИГА

Миналата седмица тимът започна слабо срещу Локомотив в Пловдив с гол още в четвъртата минута. До почивката обаче шампионите взеха аванс от 3:1 и в крайна сметка спечелиха с 3:2 тази тежка визита.

БЕЗ ПРАВО НА ГРЕШКА ЗА ШАМПИОНА

Този път обаче тимът няма право на грешка, за да не изпусне ЦСКА от поглед. Разликата в момента е 6 точки, но шампионите имат три мача по-малко. Двубоят Лудогорец - ЦСКА 1948 ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички