Лудогорец - Черно море по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Лудогорец - Черно море по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2392 0

Чудесна изненада за своите фенове подготвя Лудогорец след мача с Черно море днес. Двубоят с "моряците" от 30-ия кръг на Първа лига започва в 18:30 часа. На специална церемония отборът ще бъде награден за спечелената 11-ата поредна титла и ще получи златните медали.

Футболистите и треньорите ще вдигнат трофея сред своите фенове на импровизирана сцена под официалната ложа на сектор "В" на "Хювефарма Арена". Така привържениците ще имат уникалната възможност да са част от церемонията по награждаването, празнувайки рамо до рамо със своите любимци. Купата ще бъде занесена от футболистите и до трибуна "Моци" в знак на признателност към хората, които подкрепяха тима по време на еврокампанията и шампионския път през сезона.

Преди първия съдийски сигнал феновете ще бъдат забавлявани от мажоретки и таланти от центъра за работа с деца в Разград, завоювали призови места на международни и национални конкурси. На почивката между двете полувремена най-добрите във футболната академия на шампионите ще получат годишните награди.

В чест на 11-ата поредна титла заря ще озари небето над "Хювефарма Арена", а на терена ще се извие българско хоро в изпълнение на танцьори от студио "Булгарика". Лудогорец ще излезе в мача с новите екипи за сезон 2022/2023. Футболистите пък ще носят черни ленти в памет на бившия си съотборник Джоди Лукоки, който почина на едва 29 години.

Двубоят срещу "моряците" ще бъде последен за Вандерсон с екипа на "орлите". Бразилецът си тръгва след 8 години в тима, 270 изиграни мача и 69 гола във всички турнири. Мачът Лудогорец - Черно море ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички