Лудогорец чака промяна в решението на общината до края на месеца


Лудогорец чака промяна в решението на общината до края на месеца
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

644 0

Лудогорец не смята да играе мачовете си на "Лудогорец Арена", ако до края на месец февруари от община "Разград" не променят одобреното решение за концесионен договор.

Към настоящия момент шампионите категорично отказват да участват в процедурата за концесия, тъй като условията, одобрени от управниците на града, са абсурдни за ръководството на тима.

Ако бъде подписано настоящото споразумение, Лудогорец трябва да плаща по 0,5% от нетните си приходи от всички видове продажби. Първоначално се смяташе, че ако негативният сценарий със стадиона в Разград влезе в действие, то преместването ще се случи за новия сезон 2016/17, тъй като Лудогорец има действащ договор за използването на стадион "Лудогорец Арена" в момента.

Шампионите обаче са готови да напуснат Разград още в края на месеца и вече имат 3 готови варианта къде да провеждат домакинските си мачове. Това са стадионите във Велико Търново, Търговище и Русе.

Президентът на клуба Александър Александров категорично заяви, че това е опит за извиване на ръцете на Лудогорец, с който от клуба изобщо няма да се съобразяват. Ръководството на шампионите призова управниците в града сериозно да обмислят последствията, ако не се стигне до промяна на концесионния договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички