Лудогорец напуска Разград?


Лудогорец напуска Разград?
Снимка: ludogorets.com

3572 0

Съществува реална опасност най-успешният български клуб в последните 5 години Лудогорец да напусне Разград и да търси друг град, в който да радва феновете на футбола. Причина за това се оказват исканията на Общината за отдаване на стадион "Лудогорец Арена" на концесия в следващите 20-30 години.

Информация на Sportal.bg гласи, че ръководството на шампионите трябва да покрие безумни условия, за да се сдобие с правата върху стадиона, който всъщност беше изграден почти изцяло със средства на собствениците Кирил и Георги Домусчиеви, както и с държавна подкрепа най-вече за трибуна "Моци".

Оказва се, че Община "Разград" настоява да получава процент от всички приходи на "орлите" - спонсори, телевизионни права, продажба на билети, артикули и други. Стига се до там, че феновете на тима готвят протест срещу управниците на града заради безумните им искания.

В Лудогорец категорично отказват да покрият тези изисквания, което е и причината утре в 11:00 часа да бъде свикана спешна пресконференция. Очаква се на нея официално да бъде запознато българското общество с исканията на община "Разград" за отдаване на стадиона на концесия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички