Лудогорец - Ботев (Пловдив) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Лудогорец - Ботев (Пловдив) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1807 0

Taзи вечер от 20,00 часа Лудогорец посреща Ботев (Пловдив) в двубой от 25-ия кръг на Първа лига. Това ще бъде битката между първия и третия в класирането. "Орлите" се борят за утвърждаване на шампионската си титла в края на този сезон, тъй като разликата между тях и втория ЦСКА стана твърде голяма - 6 точки и мач по-малко за разградчани.

Ботев от своя страна се бори за участие в евротурнирите и иска да задържи третата си позиция. Пловдивчани са вторият най-силен домакин в Първа лига, но на чужд терен не са толкова стабилни.

Очаква се в игра в Разград да се завърне Антон Недялков, който в дълъг период се възстановяваше от контузия. Двубоя пропуска Алекс Сантана, който е наказан.

През есента, когато тези два тима се срещнаха, "канарчетата" паднаха с 1:3, въпреки че поведоха на свой терен. Решаваща роля за поражението изигра червеният картон на Дилан Мертенс. Двубоят Лудогорец - Ботев (Пловдив) ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички