28-годишен футболист на Лудогорец напуска клуба: Всичко хубаво рано или късно свършва...


28-годишен футболист на Лудогорец напуска клуба: Всичко хубаво рано или късно свършва...
Снимка: Getty Images

1783 0

Десният краен бранител на Лудогорец - Джордан Икоко, се сбогува с тима от Разград с публикация в социалните мрежи. Неговият договор с 11-кратните шампиони на България изтича след края на сезон 2021/22 и със сигурност няма да бъде подновен.

28-годишният футболист от ДР Конго вероятно ще подсили отбора на Макаби Хайфа (Израел), където вече се подвизава друг бивш "зелен" играч - Мавис Чибота.

*Икоко пристигна в Разград през лятото на 2019 година и до момента може да се похвали с 86 мача за "орлите", в които се е отчел с 5 гола и 11 асистенции!

Ето какво написа в профила си в социалната мрежа "Instagram":

"Потвърдено! Всичко хубаво рано или късно свършва... И такъв е случаят с моето приключение в Лудогорец, след 3 години, коиото бяха богати на емоции и учене! Преди всичко бих искал да благодаря на всички мои съотборници, без които не бих могъл да преживея тези хубави моменти и да спечеля всички тези титли".

"Също така, искам да благодаря на всички служители на клуба, треньорите и особено на феновете. Тези привърженици, които никога не се отказват и винаги ни насърчаваха, независимо от ситуацията. Успех занапред и още веднъж благодаря за всичко!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички