Локомотив София - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


Локомотив София - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: Lap.bg

1549 0

След разгрома на старта на груповата фаза в Лигата на конференциите Лудогорец се връща към ангажиментите в българската Първа лига. А там тимът ще трябва да се върне на победния път, ако не иска още загубени точки след равенството с Ботев Пловдив.

Футболистите на Ивайло Петев ще търсят точките при гостуването си на Локомотив София. Столичните "железничари" бяха в серия от четири поредни загуби в първенството, но я прекратиха с успех с 2:1 над Славия.

"Орлите" пък сбъркаха за втори път в последните три кръга. Все пак те изкопчиха точката при визитата си на стадион "Христо Ботев", реализирайки дори след изтичането на добавеното време. Нова загуба на точки ще отдалечи шампиона от челните места.

Към момента Лудогорец е на 7-а позиция с 13 точки - цели 15 по-малко от лидера Локомотив Пловдив, но и цели три мача пасив. Локомотив София пък е 12-и с 9 точки от 9 мача. "Орлите" ще имат едно на ум, след като през миналия сезон допуснаха и поражение от този опонент - с 0:1 именно в столицата.

Къде да гледаме Локомотив София срещу Лудогорец?

Сегашният сблъсък е поверен за ръководене на Волен Чинков. Първият съдийски сигнал за старт ще бъде даден в 20:30 часа. Срещата ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт", като освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички