Локо (София) се усъмни във феърплея на Лудогорец


Локо (София) се усъмни във феърплея на Лудогорец

1442 0

От Локомотив (София) се усъмниха във феърплея на Лудогорец при загубата с 2:4 от Литекс. Както е известно ловчанлии губеха с 0:2 на почивката и след това само за 45 минута обърнаха мача

След срещата на "железничарите" с ЦСКА (1:1) треньорът Димитър Васев, изпълнителният директор Георги Марков, а също и адвокатът Михаил Михайлов се чудеха как така шампионите са допуснали 4 гола за едно полувреме. Естествено те се застраховаха с пояснението, че не са гледали мача и могат само да се съмняват, но не и да обвиняват.  

Локомотив (София) води битка с Литекс и Берое за второто място в А група. За столичани то е за престиж, тъй като и да го спечелят няма да играя Лига Европа, след като им беше отказан лиценз.

Междувременно Георги Марков си позволи да каже, че Митко Васев остава начело на тима, въпреки че договорът на треньор изтича и той обяви, че ще го подпише едва, когато стане ясно кои от играчите ще преподпишат.

"Васев остава. Не сме търсили друг вариант. С играчите ще говорим за договори веднага след края на сезона. Искаме да задържим всички наши футболисти, като единствено не е ясно какво ще стане с Гъргоров и Старокин, които имат желание да продължат в чужбина", каза Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички