Къде да гледаме Лудогорец - Еспаньол в Лига Европа?


Къде да гледаме Лудогорец - Еспаньол в Лига Европа?
Снимка: Ludogorets.com

3819 0

Днес в 19,55 часа Лудогорец посреща Еспаньол в трети кръг на груповата фаза на Лига Европа. Успех за "орлите" може да означава сигурен билет към осминафиналите на турнира. Двубоят ще бъде предаван пряко по БНТ1, но можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Лудогорец има кадрови проблеми преди домакинството. Защитникът Драгош Григоре е наказан и пропуска мача, а Кешеру, Горалски и Ренан дос Сантос отпаднаха заради контузии. За радост на Станислав Генчев, Антон Недялков, който се контузи по време на паузата за националните отбори, е отново на разположение.

Пабло Мачин пък остави петима от титулярите си от мача с Виляреал през уикенда в Барселона. Специалистът даде почивка на Виктор Гомес, Давид Лопес и Виктор Санчес, а в самолета заради здравословни проблеми не се качиха и Пабло Пиати, Фернандо Калеро, Хави Пуадо, Адрия Педроса и титулярният нападател Джонатан Кайери. Очаква се съставът на каталунците довечера да е доста експериментален. Вижте в този материал едно от доказателствата, че Лудогорец прави може би най-силния си сезон в Европа до момента. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички