Купон в Лудогорец: Феновете на "орлите" също се включиха, макар и от дистанция (ВИДЕО)


Купон в Лудогорец: Феновете на "орлите" също се включиха, макар и от дистанция (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3600 0

Лудогорец успя да победи с минималното 1:0 Нордселанд и по този начин сбъдна голямата цял - да продължи към елиминациите в Европа. В понеделник (18 декември) те ще научат своя съперник на 1/16-финалите, след като завършиха на второ място в групата - с 12 точки, колкото има и лидерът Фенербахче.

Така годината приключва изключително успешно за Георги Дерменджиев и неговите футболисти. Те продължиха напред за Купата на България, след това сломиха прекия конкурент за титлата ЦСКА, а накрая си отмъстиха на Нордселанд и продължиха напред в Лигата на конференциите.

Радостта у играчите на Лудогорец след победата над Нордселанд

Настроението в отбора бе много повишено. От клуба пуснаха кадри чрез официалната страница в социалната мрежа Facebook. Те са от съблекалнята - непосредствено след успеха. Футболистите се радват с викове и подскачат радостно.

Още: След подвига в Лигата на конференциите: Спас Делев посочи каква е цел №1 пред Лудогорец

Радост в Лудогорец след класирането за елиминациите в Лигата на конференциите

Привържениците на разградчани също са много щастливи. Под въпросните за 1 час се събраха близо 200 коментара, както и над 1 500 реакции. Валят поздравления към Лудогорец от феновете, като има пожелания за успех и по-нататък. Вижте въпросните кадри на играчите, както и радостта на запалянковците в коментарите и при реакциите чрез прикачената публикация.

Все пак опитният Георги Дерменджиев запази хладнокръвие. След успеха Дерменджиев бе спокоен и даде формулата за успеха на Лудогорец.

"Различен план" и "добър футбол": Звездите на Лудогорец обясниха как се бие в Европа

Радост в "зелено"! Лудогорец си отмъсти на Нордселанд и го изхвърли от Лигата на конференциите (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички