Куп скаути и емисари идват в Разград заради национал от Лудогорец


Куп скаути и емисари идват в Разград заради национал от Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2697 0

Срещата Лудогорец - Интер предизвиква сериозен интерес в европейската футболна общественост, като се оказва, че има сериозен интерес към играчи на българския шампион. Според последните слухове от Разград, в града ще пристигнат много скаути на различни чуждестранни тимове, за да гледат изявите на играчите на Павел Върба след отличното представяне на отбора под ръководството на Станислав Генчев през есенния дял от Лига Европа. 

Най-сериозен е интересът към българския национал Антон Недялков. Левият бранител, който често се налага да играе и в центъра на отбраната, беше най-постоянният играч на шампионите през първия дял както от Първа лига, така и в европейските клубни турнири. Особено впечатление направи той в мачовете срещу ЦСКА, а с отличните си изяви може да си уреди и трансфер в някое от топ първенствата в Европа. 

Междувременно в Разград се очаква стадионът да е пълен за двубоя срещу италианския гранд. "Нерадзурите" се очаква да играят с по-голяма част от резервите си в сравнение с мачовете от италианската Серия А, но въпреки това продажбата на билети върви много добре и малко са билетите, които досега са останали непродадени. 

През уикенда беше и официалният дебют на Павел Върба начело на "орлите", като воденият от него отбор разби с 6:0 Ботев (Враца). Новият треньор обаче изрази сериозно притеснение преди мача с Интер (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички