Козмин Моци: Не знам дали ще поема друга роля в Лудогорец


Козмин Моци: Не знам дали ще поема друга роля в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1220 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци заяви своята сигурност, че е на 99% от това да се оттегли от професионалния футбол след края на настоящия сезон.

Моци от доста седмици насам не е част от титулярния избор на Валдас Дамбраускас и самият призна пред румънските медии, че е почти сигурно, че ще окачи бутонките.

"Доволни сме от спечелената титла. ЦСКА имаше 9 поредни титли, но ние ги надминахме, печелейки 10 поредни", започна Моци относно завоюваната титла от Първа лига.

"Не знам все още дали ще поема друга роля в Лудогорец след края на сезона. Водим преговори, но на 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото. Все още трябва да направя официално решение обаче", каза легендата на "орлите".

"Трудно е да продължа да играя, тъй като на тази възраст никак не е лесно да се завърна към най-добрата си спортна форма. Също така напускането на дома за продължително време, докато съм на лагери, е проблем. Не искам да продължавам, докато стана на 40. Разбира се, щях да предпочета да играя повече, ако бях във форма", завърши Моци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички