Кирил Домусчиев: Ако Моци беше ритнал някой, сигурно щеше да е в затвора сега


Кирил Домусчиев: Ако Моци беше ритнал някой, сигурно щеше да е в затвора сега
Снимка: БГНЕС

5570 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че е спрял да дава интервюта, защото в медиите има много слугинаж и те обсулужват чужди интереси.

"Реших да не давам повече храна на този и онзи да се упражняват. Пълно е със „специалисти“, в медиите има много слугинаж, служат на платена кауза, има много журналисти, които са си пристрастни левскари или цесекари, има медии, които се издържат от определени собственици на клубове, какъв е смисълът да давам интервюта, за да може след това някой „топ журналист“ да ми намира грешки и да ме критикува", заяви Домусчиев пред Нова тв.

Ще помага ли Домусчиев финансово на ЦСКА 1948?

„Не, ние нямаме медиен комфорт. Аз критики търпя, обичам да се вслушвам коментарите и критиките, а след това да взема крайното решение. Да търпя критики от хейтъри, тролчета, някакви журналисти, които не могат да напишат две изречения без грешка, платени журналисти, няма смисъл да им давам възможност да се изявяват".

Той коментира и двубоят на разградчани с "Левски", след който Роман Прохазка бе наказан с два мача заради счупени ребра на Анисе. Наказанието дойде след обяснение на делегата, тъй като по време на играта нямаше отсъдено нарушение.

„Виждате мача с Левски, отборът започна да мисли да следващия мач. Не допуснаха да се хвърлят, въпреки че ги счупиха от ритане и им почупиха ребрата, което е още един пример за журналистиката. Ако това го беше направил Моци, сигурно щеше да е в затвора сега.“

Ден след наказанието, избраха Прохазка за играч на кръга

„Не, не знам кой ще е новият собственик на Левски и не се интересувам. Познавам г-н Русев (Спас Русев), но недобре. Мога да преценя що за човек е. Чувам, че е добър бизнесмен, така че да се надяваме, ако той е новият собственик на Левски, че тук е въпросът не само да се вкарат пари, а кой ще ги харчи тези пари, кой ще ги управлява“, каза още собственикът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички