Ще помага ли Домусчиев финансово на ЦСКА 1948?


Ще помага ли Домусчиев финансово на ЦСКА 1948?

2067 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отхвърли слуховете, че има намерение да помага финансово на ЦСКА 1948, който стартира участието си от окръжните групи.

„Не съм в кухнята на ЦСКА-София, клубът е нов, нямам някакви наблюдения, за да мога да коментирам. За мен като цесекар от дете, това не е ЦСКА. ЦСКА е това дружество, което сега е във фалит и някой ден, което ще припознаят феновете“, заяви Домусичев в интервю за Нова тв. Той заяви, че не поддържа контакт с Гриша Ганчев

Какво отразиха английските медии за групата на Арсенал и срещата с Лудогорец?

Запитан, дали финансово подпомага или ще помага на ЦСКА 1948, Домусчиев беше категоричен: „Няма такова нещо“.

„Арсенал беше един от отборите, които исках да ни се падне. Базел малко ни е омръзнал. ПСЖ не беше тимът, който желая да ни се падне, но в крайна сметка – това е много сериозен отбор със сериозни имена и голям бюджет, ще бъде интересен сблъсък", обявсни босът на разградчани за жребия в ШЛ.

„Не, няма смисъл да купуваме нови играчи. Тези момчета спечелиха мястото си в ШЛ и ще играят в следващите мачове, на този етап нито ще купуваме, нито ще продаваме. Ако вратата за клубовете от Източна Европа се затвори за ШЛ, ще преосмисля нашата бизнес политика. Защото за българското първенство ще можем да се справяме с повече кадри от нашата школа“.

„Много хора не правят разлика между приходи и печалба. Никой не гледа какво сме правили миналата година. За нас е важно да се самоиздържаме, да инвестираме в това, което правим в момента – видяхте строителството на базата. Започваме стадиона, когато вземем концесията. Имам принцип да не коментирам заплатите нито в Лудогорец, нито в моите компании. Има прекалено много щуротии, които се пишат в медиите по тази тема“, коментира още Домусчиев.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички