Кирил Десподов след успеха над Жалгирис: Няма как да сме спокойни, докато не ги отстраним


Кирил Десподов след успеха над Жалгирис: Няма как да сме спокойни, докато не ги отстраним
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3474 0

Едно от главните действащи лица от мача Лудогорец - Жалгирис Кирил Десподов застана пред камерата на Диема Спорт и коментира първия двубой на двата тима от плейофа за влизане в Лига Европа. Десподов коментира гредите на българския тим, както и жълтия картон, който си изкара и благодарение на който ще пропусне реванша след седмица.

"Разбира се, доволни сме от пъвото полувреме, има дни през които топката не иска да влзез. Не сме загубили, победихме, но ни очаква още един мач".

"Не съм губил увереност. При първата ситуация прецених, че е по добре да вдигна топката високо, защото вратарят можеше да се хвърли, ако я бях бил по земя".

"Според мен ще бъде тежък мача в Литва. Терена е тежък, мачът ще бъде различен, там топката се движи по различен начин. Вярвам че можем да отстраним Жалгирис и да продължим напред".

"Не съм губил концентрация, човекът беше зад тях и трябваше да спра опасна атака, не съм искал да го правя, винаги искам да помагам на отбора, яд ме е че няма да успея да помогна на отбора в реванша".

"Иван Йорданов заслужава шанса който му се дава. Тренира добре, играе и добре. Българин е, има светло бъдеще, щом му се дава шанс за изява в подобен мач значи му се има доверие".

"Няма как да сме спокойни докато не ги отсттраним, победата е минимална чака ни тежък мач", завърши Десподов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза и Анте Шимунджа след победата на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички