Кирил Десподов решава за офертата на Краснодар след реванша с Астана


Кирил Десподов решава за офертата на Краснодар след реванша с Астана
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2808 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов все още не е взел решение дали ще приеме многомилионната оферта от Русия. По всяка вероятност това ще се случи след двубоя в четвъртък с Астана, който ще определи дали Лудогорец ще играе плейоф за влизане в групите на Лига Европа, или в Лигата на конференциите.

До дни Десподов ще вземе решение за бъдещето си

Руският Краснодар е изпратил оферта на стойност 6 милиона евро за играч №1 на България през последните две години. Интересът на клуба е от около месец, но сега вече са предприели и конкретни действия за привличането му, пише "Мач телеграф". От ръководството на "орлите" са дали възможност Десподов сам да вземе това решение.

Не е тайна, че Десподов иска трансфер в чужбина, но ситуацията в страната и войната в Украйна може да откажат българския национал.  Иначе от руския клуб са готови да му предложат много по-добри финансови условия от тези, които той получава в Разград. Ако трансферът се осъществи, Десподов автоматично ще влезе в историята като най-скъпо продадения български футболист от роден клуб в чужбина. Тази вечер Лудогорец посреща ЦСКА, а още преди двубоя Нестор Ел Маестро открои Десподов като най-голямата заплаха за "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички